Ledelsen

DANSK TURISME INNOVATION
Hvem er vi?


Karin Melbye Holm
Direktør

BESTYRELSEN
Medlemmer

Fondens bestyrelse er udpeget ved selvsupplering.
Bestyrelsen er sammensat, så den består af minimum tre repræsentanter for turismeerhvervet og samlet repræsentere kompetencer, viden og netværk inden for flest mulige af de følgende områder: Strategiudvikling, forretningsudvikling, fondsfinansiering, virksomhedsøkonomi, turismefaglig viden, internationale markeder og strømninger, innovation samt dagsordenssættende kommunikation.Claus Christiansen

Formand
Claus Christiansen er Chef for Økonomi, administration og bygningsdrift på Vikingeskibsmuseet i Roskilde og er oprindeligt uddannet som registreret revisor. Claus er formand for foreningen VisitRoskilde og Fonden Roskilde Vandrerhjem samt bestyrelsesmedlem i bl.a. Top Attraktioner og Attraktionernes Udviklingsfond.


Svend Schat-Holm

Næstformand
Svend Schat-Holm har siden 1990 drevet eget reklamebureau. Sven er oprindeligt uddannet fra Handelshøjskolen og har tidligere arbejdet med salg, reklame, markedsføring og kundeoptimering hos Wilhelm Hansen, Dagbladet Børsen, Topsikring og Topdanmark.

 


Thomas Martinsen

Bestyrelsesmedlem
Thomas Martinsen er partner og konsulent i Implement Consulting Group. Han rådgiver om fysisk planlægning, arkitektur, kulturbyggeri, landdistrikts- og byudvikling med mere. Thomas har tidligere arbejdet i bl.a. Dansk Bygningsarv, Rambøll Management og Turismens Udviklingscenter.
Ole Eskling

Bestyrelsesmedlem
Ole Eskling er Resort Manager på Møns Klint Resort. Han er uddannet i rejsebranchen og været destinationschef mange steder i verden. Ole har siden 2000 været ansvarlig for oplevelsesøkonomien under Klintholm Gods, og vundet priser for innovative ideer implementeret i Møns Klint Resort. Ole sidder i flere bestyrelser inden for oplevelsesøkonomi.